נטורופט כמורה דרך
  סדנאות
  צליאק ב'ראש בריא'
  תזונה בריאה לילדים ובני נוער
  בישול בריא
  משוב של משתתפי סדנה-צליאק בראש בריא
  טיפולים במגע
  כתבות
  טיפול במחלות באמצעים טבעיים
  תוספי תזונה
  חומרים ללא גלוטן
  קישורים
  ספרי מתכונים
סדנאות
צליאק ב'ראש בריא'


<<< סדנת בישול בריא לרגישי גלוטן >>>

הסדנא הייחודית "התבשלה" במשך 20 שנה ע"י ורדה בירן. לפני 27 שנה התגלתה אצל ביתה הקטנה (אז בת שנתיים וחצי) מחלת הצליאק. אחרי ההלם הראשוני, נותרה המציאות: איך להכין מזון ללא גלוטן כך שיהיה גם טעים וגם מזין.

אז, ורדה, מורה לביולוגיה (בעלת תואר ראשון ותעודת הוראה), החלה את "הניסויים" ב"מעבדה הביתית" - המטבח שלה. עם השנים ולאחר ניסיונות רבים נותרו רק המתכונים המוצלחים באמת.

אנשים רבים עם רגישות לגלוטן כל כך עסוקים בלשרוד את התזונה המגבילה, שפשוט לא חושבים על התזונה הנכונה. כך קורה שהתפריט היומי שלהם הופך להיות עמוס במזונות עתירי סוכר ושומן ודלי ערכים תזונתיים חיוניים.

הנושאים בסדנה:

-עקרונות תזונה נכונה- הכנת תבשילים טעימים ומהירי הכנה, שמספקים את הרכיבים התזונתיים האופטימליים לגוף. 

-היערכות לקניות חכמות: 
-
סקר שוק למוצרים ללא גלוטן הדרכה לגבי קניית מוצרים חיוניים להכנת מאכלים רבים ומגוונים ללא גלוטן
-
שיטות בישול והתאמת מתכונים: לתבשילים,פשטידות,בלינצ'ס ועוד...
-
סודות אפייה מוצלחת: לחם,עוגת גזר, עוגת תפוזים, מאפינס,פיצה ועוד...
-ה
סכנות המסתתרות מתחת לפני השטח
-
מגוון מתכונים בדוקים ומוצלחים

סדנה זו הינה מפגש יחיד שאורכו ארבע שעות .הפעם היא תעסוק בעיקר באפייה ופחות בתבשילים.המפגש יתקיים ביום רביעי 08/07/15 בשעות 16:00-20:00.

אם יהיה רצון לתבשילים תהיה סדנה נוספת שתוקדש ברובה לתבשילים.

עלות הסדנה 400 ₪.

 בסדנה עד 10 משתתפים. מהרו להירשם!

במפגש יש הדגמה מעשית של הכנת לחם,עוגיות ועוגות, בלינצ'ס,פיתות ועוד וכמובן טעימות של  ה"תוצאות".

שפע של טיפים והמלצות.

*תהיה אפשרות לקנות את הספר המתכונים של ורדה –"שלח לחמך" ב-50% הנחה.

 

הכתובת: רח' העובד הציוני 2 א , הוד השרון (מאחורי בריכת שחייה "גלי רון", ליד "שערי המשפט")

לפרטים או מיידע נוסף בנייד 052-2938335 או דרך צור קשר באתר זה.

לכתבה מלאה בנושא 

קיום הסדנא מותנה בהרשמה מוקדמת ובמינימום משתתפים.